torek, 4. marec 2008

Kaj se zgodi, če greš zvečer prehitro tečt?

...obsojen si na gledanje najhujše možne kombinacije dveh zaporednih stvari na televiziji, če pustimo Obzorja duha in Hidak - Mostove ob strani. Obsojen si na gledanje Zmaga Batine in Sedmih nebes. Bljak.

Emeršič je kul. Ima neko karizmo, nekej simpatičnega in skuliranega v sebi. Zmago Batina je katastrofa. Mogoče zaradi soustvarjalcev oddaje. Tako imenujem folk, ki odpira škatle. Buhpomagej. Opazil sem, da se v oddajo prijavljata dva tipa ljudi. Eno so tisti, ki se jim s tem, ko nastopijo na televiziji, za deset let napolni duša, drugi pa tisti, ki tega ne priznajo in se tam delajo še večje bedake kot so v resnici. Se bom posvetil prvim. Tistim, katerim je obisk Zmageca, praznik. Stavim, da se frizura, obleka in mejkap zbirajo več tednov, da bodo karseda popolni. Kajčmo, vsem 350 - im najožjim prijateljem so sporočili naj jih gledajo in zato se je vredno uredit. En tak primer je ena mama včerej. Faaaaaaaaaaak. Zmagec jo je vprašal, če je iz Maribora. Veeeeelika napaka. Mami je takrat nad glavo zasvetila žarnica. 5 min slave. Čin čin. Takoj je povedala, da je ona štajerski veseljak in da je ni fešte brez nje, ker izredno rada poje in pleše. Čeprav to ni nobenega zanimalo. Ja, tud zapela je nekej. Samo dobro, da tam za pultom ni ne vem kako veliko manevrskega prostora. Skor stavim, da bi z Zmagecom zaplesala eno polko. KA TA STRO FA!!!

Ene kozlarije je blo konc, tretja zvezda oddaje (takoj za Zmagecom in opisano spako) je pobrala nek denar in šla domov. Najbrž doma kako škarpo delajo, sem vesel, da je vesela.

Začela so se Sedma nebesa. Bljak. Če gledaš prvih pet minut, veš kaj se bo zgodilo na koncu. Kaj kmalu ti je jasen tudi nauk tokratne enourne žajfnce. Družina šteje 36 članov od katerih ima vsak 3 prijatelje in dve dekleti, ki brez da potrkajo, pridejo na večerjo. To je največji fenomen.:) Najbolj tečen lik na svetu (Lucy) se je omožila z najbolj sluzasto narejeno vlogo vseh časov. Njen mož Kevin je idealen. Lep, prijazen, razumljiv, odlično kuha, vsi ga obožujejo. Dej no mir. Ne moreš bit He-man al pa Superman. Čeprav igraš v sedmih nebesih. Stara dva sta mogoče kul. Sem pa tja sta avtorja kakega humornega vložka, kar pri tovrstni tragediji sploh ni nek dosežek. Najmlajša člana sta dvojčka. Sam in David, če se ne motim. Precej antipatična otroka, če ju recimo primerjam s tistimi malimi v Urklu ali Olsnovima dvojčicama iz Full house. Ostalih 25 članov se včerej ni pojavilo na ekranu. Možno, da so po 17 - ti sezoni začutili, da potrebujejo kak nov izziv in odšli svojo pot.

Dobro, da je v tednu en sam ponedeljkov večer! Kar bojim si pomisliti kako bi bilo, če bi večkrat na teden eno uro gledal fluorescentno oblečenega tipa, takoj za njim pa serijo, katere prekomerno gledanje povzroča nepravilno dojemanje realnosti. Dobro, da je danes fuzbal!

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Moram priznat, da sem se ob branju do solz nasmejala. Res je, da sem tista gledalka, ki ni izpustila nobenega dela Sedmih nebes, ampak tole si pa dober napisal. Glede Kevina pa, ni najboljši fant na svetu, ker to si ti!***

malimili pravi ...

Kajčmo, eni pač izstopamo. :)

Anonimni pravi ...

Vedla sem, da ne smem preveč napisat, k pol takoj rataš malo samovšečen. :)

Tehka pravi ...

khm khm :D...sedma nebesa so čist ql, še posebi če nimaš kej delat tko k jst učeri k nism mela interneta :D kevin je pa itk čist ql, drgač ne bi biu kevin ;P.... zmago pa..? bleeek :D brez veze use skup.

Povšo pravi ...

Sedma nebesa gledam le takrat, ko na sporedu ni drugega. Kevin je pa res wannabe popoln. Če mene uprašate je v pondedeljek še najboljše izklopit televizot, pa Zlatkota dat v CD player.

Povšo pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.