ponedeljek, 25. avgust 2008

Ugotovitve po super lepem dopustu






1. Če zjutraj še ne veš, kam te bo vodila pot, boš končal na Rabu. S Katko sva se imela fenomenalno!
2. Fegl megl. Mater. Nč nimam proti istospolno usmerjenim. Če si pa velika pederčina, ki med hojo miga z boki kot Katarina Venturini, hrbet imaš zravnan kot da maš gor zvezane tri kosmodiske, mi to ni najbolj prebavljivo.
3. Če na tabli pred stavbo piše "sanitarije" še ni nujno, da se boš tam lahko izpraznil. Lahko, da samo prodajajo sanitetni materijal in keramiko.
4. Fajn je, da prej vprašaš kaj je tisto kar iščeš in komu je namenjeno. Ni kul, da ti tisti, ki jih vprašaš nič ne povejo, ampak se samo diskretno nasmihajo in pokažejo smer. Kaj kmalu ugotoviš, da je najlepša plaža namenjena nudistom in da te grdo gledajo, ker imaš na sebi majčko in hlače. Tudi ni jim mar, da si pešačil dva kilometra med vsemi mogočimi plazilci, da si prišel tja.
5. Če je voda kristalno čista, še ne pomeni, da mimo tebe ne bo pripravlal precej svež iztrebek.
6. Kul je, če v najdražji in najbolj fensi restavraciji daleč naokoli naročiš margarito in jo z boljšo polovico razdeliš na pol. Še bolj kul si, če ponujeno steklenico francoskega vina odkloniš in naročiš mali radler.
7. Kul je tisti, ki se na plažo pripelje s Hummerjem. Še bolj kul je tisti, ki Hummerju prereže gumo. Če jst pridem peš, tud ti ne boš šminkiral.
8. Kul je, da razen lastnikov apartmaja, kjer prebivaš, ni nikjer nobenih Slovencev.
9. Najbolj kul je, da mi po vrnitvi z morja ni treba mislit na nič drugega, kot na naslednji del dopusta. Sarajevo, grade moooooooooooooj...

4 komentarji:

Povšo pravi ...

Lepe slike, tiste noge se mi najbolj dopadejo.

malimili pravi ...

Čeprav izgledajo, kot da pripadajo Zvonetu Šerugi, so moje:)

Unknown pravi ...

To je Nikon slikou? Čudovite fotke dela. A ne da:P? Sem reku da bo dobr. Drgač pa...noge si bi lah mal nasonču bos. Sej ne rabš skos met izolacijo med telesom pa zemljo. Pa ful lepo morje izgleda.

malimili pravi ...

Nikon, Nikon, kajpadruzga! Ful odziven, ful priročen. Super igračka:)

Noge me spominjajo na poletni pogled na joške ali rit, ki se ni sončila. :)