ponedeljek, 12. maj 2008

Oko sokolovo

Moje, vsepovsod budno oko, je opazilo strašno stvar. Povezavo med navidez nepovezljivima stvarema, če je nepovezljivo sploh beseda. Povezavo med ponudniki mobilnih storitev in resničnostnimi šovi. Se vam kaj svita? Poleg tega, da lahko is svojih sevajočih se naprav glasujemo za Sandija in Nasketa, obstaja še ena super povezava.

V strašnem nakupovalnem centru v Celju, večjem in bolj simpatičnem od ljubljanskega sitiparka, da o novomeškem beteceju ne govorim, greva en krog. Tušmobil. Vau. Tega v NM nimamo. Itak, zavijeva not. Za mizo sedi Emil. Zmagovalec Bara. Najboljši kelner v Sloveniji kelnari med mobilnimi telefoni. Strašno.

Gremo dalje. Vstopim v celjski center našega največjega mobilnega ponudnika. Nobene znane face, razen ene. Manjša uganka... Nejc, Simon, Alenka, Ana in ... ? Valda, mlada mamica Tinkara. Bepop. Kje so ti ljudje? Zmagovalci prvega resničnostnega šova pri nas, imenovanega Popstars. Hja, samo za Tinkaro vem. Okej, pa še za enega.

Danes. Trubarjeva v Ljubljani. Novoodprti Tušmobil center. Hm, kdo dela not? Biljana. Tista, ki je zgubila finale Kmetije.

Got it?

Sandija ali Naskeja, edini preostali fejst osebi v Bigbraderju čaka delo na debitelu. Stoposto.

3 komentarji:

Povšo pravi ...

hehehehehehehe

Unknown pravi ...

Hude jobe so si našli, ni kej, presežek...

Anonimni pravi ...

sej, ce bi peli, bi pa mrbit probali na klipingu, al kako ze ;)

mladamanca