torek, 20. maj 2008

Jebajebasta

Zadnje čase me je precej strah. Poleg golobov in ostale pernate drhali se zadnje čase bojim ljudi. Neznance, ki jih srečujem na cesti delim na tiste, ki zgledajo kul in tiste, za katere obstaja možnost, da imajo na sebi bombo in čakajo pravi trenutek, da iz sebe naredijo puzzle.

Nisem več siguren, da so ljudje normalni. Al pa jst ne sledim in je z mano nekej fejst narobe. Kaj vse se dogaja, to skor ni za verjet. Vsi povprek gladovno stavkajo, po šolah se streljajo, vsak dan poročajo o posilstvih, ugrabitvah, da ne govorim, koliko ljudi kar spizdi neznano kam in jih policija beleži za pogrešane. Kaj to je zdej trend al kaj? Sem mislu da so Rebelde kul, samo zgleda da je bolj kul, če odideš neznano kam in te par dni iščejo, povsod objavijo tvojo sliko, pol se pa vrneš. Kaj dogaja raznim Priklopilom in Fritzlom? Zakaj namesto, da bi gledal fuzbal in grickali pistacije, delajo tako nagnusne stvari, da se jih še v CSI - ju ne bi mogli spomnit. Jst ne vem, ne štekam.

Poleg zgoraj omenjenih, ki polnijo medijski prostor, zadnje čase videvam vse več takšnih, ki jim prav tako nekej čudnega dogaja, pa se o njih ne govori. Tako sem recimo videl človeka, ki je sredi belega dneva uriniral na vrata glavne ljubljanske pošte. Pa to ni bilo diskretno uriniranje. Tip je z krožnimi gibi z boki poskrbel, da je svoje izločke enakomerno porazdelil tako na vrata, kot na vse stopnice. Ja, nekej mu je dogajalo. Upam, da nima kakega brata, ki je ravno takrat iz kake stolpnice vpil, da hoče denar, v nasprotnem primeru pa bo na ves glas začel vrteti glas Damjana Murka. Ne bi se čudil, če bi ga res imel.

Ja, take mamo, kajčmo. Ne se čudit, zakaj me je strah.

3 komentarji:

BrezVoska pravi ...

Luka vrjaamem da te je strah. zato se pa drž le tistih k jih maš rad pa družbe k jo poznaš, pa doma bod v Sloveniji. Drgač pa mediji sm taku znajo objavljat:( škoda. Lepo si napisal-je realno in je škoda da se taku dogaja.

Anonimni pravi ...

bah milito ni vse tako črno. če bi bilo se banana v linku be bi smejala
http://www.youtube.com/watch?v=3HPcIiLjL70

Unknown pravi ...

Mili, lahko bi vedel, da mediji poročajo samo črno, ker to se prodaja. Še tvdnevnik je ratal rumen..., kaj češ, gremo žvet na kmete!