nedelja, 19. oktober 2008

Moške najlonke

Začenjajo se pojavljat stranski efekti tega, da je vse več folka pametnega z najmanj diplomo v roki. Taisti zakompleksani ljudje, sedijo doma in razmišljajo kako do denarja, ker niso hodili 4+ let na fakulteto in izdelali nebroj seminarskih nalog zato, da bi delali v tovarnah, dela za kar naj bi bili kvalificirani, pa ni. Vse lepo in prav, frišne ideje peljejo v boljši razvoj in boljšo prihodnost. Z eno majčkeno izjemo. Ideje, ki jih je človeška pamet zmožna sproducirat, so lahko neumne za popizdit. Največji dokaz za to, je nov izum, ki ne bo nikogar pustil hladnega. Moške najlonke.

Kot da ni dovolj, da vsak dan vse več moških izgleda kot malo bolj možate ženske, da nosijo pinki majčke in da sta glavna modna kreatorja tisti dve bledolični spaki. A zdej bomo pa še najlonke nosil? Najbolj žensko stvar na svetu? Na spletni strani http://www.e-mancipate.net/ je lepo vidno, kako zgleda en bebec, ki so ga naplahtali, da bo z najlonkami všečen vsemu kar leze in gre. Ne vem no, jst jih še za maškare ne bi dal gor. Si predstavljate tisto grozno bolečino stisnjenih dlak? Aja, tisti ki jih nosijo imajo noge najbrž obrite.

Svet bi bil popolnoma drugačen, če bi se ta butasta ideja prijela. Si predstavljate, da sploh ne bi bilo več tako enostavno opravit male potrebe v naravi? Če me spomin ne vara, se tele nogavičke precej hitro strgajo. Kdo bi pazil na to? Jst že ne. Življenje bi naredile precej bolj komplicirano, zato dvomim, da bodo hit. Edino Cristiana Ronalda si predstavljam v njih. Enostavno ni v moški naravi, da si na tak neumen način zakomplicira življenje. V tem so ženske mnogo boljše. Najdejo problem za vsako rešitev, pa da je ne vem kaj.

Sam sem proti poženstvovanju (besedo sem si izmislil, najbrž ni čist pravilna) moških. Zagovarjam zlato sredino med tistim klasičnim, s pirom v roki in po znoju smrdečem moškem in barbikami, ki se danes prebijajo med moderne. Ker to drgač nikamor ne pelje. Najlonke? Ne me jebat. Če jih dobim namesto vsakoletnega paketa desetih parov nogavic za Dedka Mraza, bom dokončno nehal verjet vanj.

7 komentarjev:

Manca pravi ...

Mogoce pa deda Mraz tudi nosi najlonke :) Take rdece z belim trakom. Lahko bi jih.

Anonimni pravi ...

'Si predstavljate tisto grozno bolečino stisnjenih dlak?'

Kako pa veš??? Aha, se vidi da si probal. :-))))
Jaz jih nosim, sem straight v 30-ih in pašejo, samo ne premalih jemat, morajo biti komot. To ti je nasvet za prihodnjič, ko boš probal ;-)
LP

Anonimni pravi ...

Čisto si nastrojen proti...

Če si jih že probal, potem imaš vso pravico da ti niso všeč, če pa jih še nisi, potem pa ti priporočam...

...boš vsaj vedel, o čem je govora.

Menda so zelo priljubljene med tovornjakarji...pa le-ti ne zgledajo ravno kot geji... ;))))

Tudi jaz jih nosim dokaj pogosto in moram rečt, da so prav prijetne. Medtem pa ko tudi meni niso najbolj prijetni tipčki z roza majčkami...

Naj pač ima vsak svojo voljo...

Anonimni pravi ...

pa kaj če tipi nosmo najlonke? mislm? in zdaj smo kaj? fricl jih zihr ni nosu, če bi jih ne bi biu tle kje je!

Anonimni pravi ...

Mislim da nošenje najlonk sploh ni nič spornega. Saj pa ženske tudi nosijo hlače, kavbojke in bombažne nogavice.... Zakaj potem nebi mi nosili še kaj njihovega. Problem z dlakami ali da se hitro strgajo in še kaj; se bo treba pač navadit. Bele hlače se tudi hitro umažejo, zato jih pač ne oblečemo ko popravljamo vrtno kosilnico. Jaz že kar nekaj časa nosim najlonke pa nimam nevemkakšnih problemov s tem.

Matej pravi ...

Tudi jaz jih nosim in se mi zdi čisto fajn. Problem je, k ljudje tega niso navajeni in te imajo potem za norega. Le za kaj. Če te zebe zakaj ne. Čez nekaj let, pa bo čudno, če jih ne boš nosil ;)

LP

Anonimni pravi ...

Model, lej kaj si reku: " Če me spomin ne vara, se tele nogavičke precej hitro strgajo."
To očitno nakazuje, da si jih probal, kar pomeni, da so ti bile znimive. Zakaj si zdaj tolk nastrojen do njih je vprašanje. Jaz bi rekel da te pač peče vest, ker je tvoje dejanje oblačenja najlonk v nasprotju z mačistično vzgojo, ki si je bil deležen.

Osebno jih nosim zelo pogosto in s tem nimam problemov; nasprotno, prov dobro se počutim v njih. Sam se ne obremenjujem s tem kaj "večina" misli ali dela, ker... sej veš: živomo samo enkrat.