ponedeljek, 8. september 2008

Ne odlašajte. Pokličite takoj.

Zjutraj se kot prerojeni zbudimo na Dormeu. Takoj za tem si s pomočjo tihega pauerđuserja naredimo sokec in popijemo. Polni energije skočimo na fitnesroler, abtronic ali orbitrek - svobodna izbira pač. Potem si okrog riti namontiramo vibratoun, ki ima nalogo sprostiti napete mišice. S sproščeno ritjo se lotimo pospravljanja. Najprej seveda s kosmodiskom podpremo hrbtenico in ublažimo morebitne bolečine v ledvenem delu. Preventiva je zakon. Vse stvari, ki so v napoto zmečemo v spejs begs in kar naenkrat imamo veliko prostora. Vmes pobrišemo še malo prahu z dusterjem, ki ne spušča prahu in pomijemo tla z hadvaojem in rovus akva pauerjem, ki nista škodljiva za astmatike in se z lahkoto pospravita v kot. Sledijo trenutki zase. S tvizijem si brez težav odstranimo vse moteče dlake na obrazu in lotimo morebitnega celulita s posebno tehnologijo z napravo celjulesom.

Kmalu zazvoni. Pridejo obiski. Že takoj na vratih jih pozdravi pojoča riba v poletnem in pojoči venček v zimskem času. Ker ima nekdo težave z glasilkami si v uho ustavimo magni ir, da ga bolje slišimo. Magni ira nihče seveda ne opazi, ker je tako majhen. Obiske posedimo na turbo maksimus, ki ga z lahkoto napihnemo. Postrežemo jim palačinke, ki jih naredi palačinkar, skupaj si nato preberemo nekaj odstavkov knjige Martinov Mississippi. Ker se kmalu znoči, prižgemo hendi bulb, ki nas zaradi edinstvene formule izdelave ne opeče, če ga primemo. Tudi če pade na tla, mu ni nič, z lahkoto pa ga tudi poberemo, saj nam kolenski trak doktor levina podpira pogačico in popolnoma nič ne boli.

Tako. Obiski odidejo. Sledijo trenutki, ko nam je vroče v trebuh. Sauna belt v tem času poskrbi, da naše telo, kljub temu da mirujemo, porablja maščobne obloge. S ped egom si pred spanjem zdrgnemo še trdo kožo s podplatov in se počasi odpravimo v posteljo. Uležemo se na blazino, ki nikoli ne izgubi svoje oblike, v kombinaciji z dormeom, pa blagodejno vpliva na spanec.

Ste opazili? Izdelki teve prodaje nam naredijo življenje popolno. Spite zdravo, jeste zdravo, premigane imate vse možne mišice, slišite tudi najtišji šepet, o dlakah ni ne duha ne sluha, tudi trde kože na petah nimate več. Kaj še čakate? Ne odlašajte. Pokličite takoj.

6 komentarjev:

Tehka pravi ...

jao :D..pa to ti je popovn lajf!!
am sm mal, zvoni...že kličm na topšop :P

Anonimni pravi ...

haha.. pozabu si povedat da so cene vedno za en jebeni cent manj od okrogle cifre.. ZELO UGODNO! ce poklices prec dobis se en kup sranja brezplacno..

Žuta Minuta pravi ...

haha super si napisal, za smeh
lp

čl pravi ...

zdej ne vem, al si bolan na topšop, al si pa tako hitro zapomnu use...lol.hec hec...

Anonimni pravi ...

alo milito pozabil si na dogi steps
http://www.officialseenontv.com/doggysteps.php

malimili pravi ...

Joj, samo res. Tako super stvari res ne bi smel pozabiti in mi je zelo zelo žal. Dogisteps so po moje še boljša pogruntavščina od Tweezija.