sreda, 27. februar 2008

Genovefa, Jožefa, Rozalija in ostale 100 - letnice

Vidi se, da so v sosednjih pisarnah strokovnjaki za marketing in reklame, ker boste tale zapis boste vsi prebral. Čakate, da vam povem, kaj je Jurij povedal. Nč ni povedal. Ni blo kosila. Samo samopromocijo obvladam :)
Zakaj tak naslov? Ker sem danes ponovno srečal nekej oseb, ki jih ne razumem in jih ne jebem pet posto. Za zapis misli bom uporabil en super način. Nekdo mi je posredno predlagal super idejo. Ampak, da se ne bova vlačila po sodišču zarad avtorskih pravic, se bom zavaroval in bom super top ten način, spremenil v še boljšega. Poimenoval sem ga top eight.
Torej.

1. Genovefa, Jožefa in Rozalija, zakaj greste na tržnico z avtobusom vsako jutro ob osmih zjutraj? S taistim busom se morajo v šolo pripeljati dijaki in študentje in ni nobene potrebe, da poslušajo vaše tarnanje o tem, kako je današnja mladina nevzgojena in kako hudobnega vnuka ima soseda Klotilda.

2. Genovefa, Jožefa in Rozalija lahko me gledate še tako grdo s svojimi zlobnimi očmi, ne bom vam odstopil sedeža na troli. Če ste lahko stale pred ogledalom ko ste pudrale in šminkale svoje nežne obrazke, lahko tud na busu stojite.

3. Genovefa, Jožefa in Rozalija, zakaj za vraga delate vrsto na banki, da vam povedo stanje na vaši hranilni knjižici iz leta 1922, če mate bankomat en pljunek stran??

4. Genovefa, Jožefa in Rozalija, verjemite da niste bolj pametne in razgledane od povprečnih srednješolcev. V vaših časih ste se igrali z abakusi in kamenčki, danes mladi ne vedo kaj je to, ker jim enostavno ni treba. Blekberiji, esemesi, skejti niso angleške besede za seme rdeče pese al motovilca.

5. Genovefa, Jožefa in Rozalija, če imate reakcijski čas daljši kot lenivec se ne usedite za volan. In ja, v krožiščih se pelje samo v obratni smeri urinega kazalca in nikakor ne kontra.

6. Genovefa, Jožefa in Rozalija, ne pripovedovat kaj ste delale v prostem času leta 1700 in kako nam bo pomagal sok stisnjen iz trpotčevih listov.

7. Genovefa, Jožefa in Rozalija, pejte rajše spat, kot pa da gledate sosedovega tamladega, kako se pod gasom sredi noči primaje domov, pa tud naj vas ne zanimajo ocene vnukov sosedove Mice. Najprej pometite pred svojim pragom.

8. Genovefa, Jožefa in Rozalija, naj vam bodo vaše vrstnice, ki se razumejo z mladino vzor, ne pa da jim zlivate strup v orhideje zaradi tega, ker ne pizdijo nad irokezo in strganimi hlačami sosedovega poba.

Ta zapis nikakor ne leti na vso populacijo nad 150 let. Obstajajo super starostniki, ki so res kul in se ne ubadajo s stvarmi, ki se jih ne tičejo. Pri teh najbolj cenim to, da se vsaj potrudijo graditi neko sožitje med mlado in staro rajo, ki nista najbolj kompatibilni skupini na svetu. Zdej pa tisti, ki se ne strinjate z mano, navalite. Skritizirajte mojo primitivnost, komaj čakam.

Hoj hoj

6 komentarjev:

Povšo pravi ...

hehehehehehehe, kako kul post :)) top ejt način je jačči

Povšo pravi ...

aja, pepca je ista :))

Anonimni pravi ...

Jaaaao... eno tako mam doma.. The Queen Elizabeth!! se strinjam s teboj v popolnosti ;)
vedno.

hehe

Uzivej!

Anonimni pravi ...

Prosim da imate do starejših spoštljiv odnos in jih začnemo spoštovti,kajti oni so nam omogočili vse,kar imamo dane in vedite, da v javnosti starejših oseb ne smemo hecati,kajti njihov humor je tudi v zaostanku. Jaz se ne srinjam s tem komentarjem-babice rools

Tehka pravi ...

ja ampak res ej. se čist strinjam z anonimnim. tut mi bomo enkat stari :P pa bomo čist drgač gledal na use kukr mladi :)

malimili pravi ...

Ajde ne bluzita vidva. Če bi blo po moje, bi večino takšnih dal na nek samotni otok, pa naj tam berejo Vzajemnost in se kregajo kdo ma lepši gobelin. Tiste kul, bi pustil tukej, oni so neškodljivi in dobronamerni.