torek, 3. marec 2009

Torek

Torek je najbolj nedefiniran dan. Nobene prave vloge nima. V torek se nič ne zgodi. Redko kdaj kdo reče, da bo nekej naredil v torek. V torek bomo pa grozdje trgal. V torek gremo pa na izlet. Mater, je bila v torek dobra žurka. Ne gre. Ne sliši se dobro, pa da ga jebeš. Torek samo je in nič drugega.

Torki so zlate ribice med dnevi. Zlati ribici redko kdo da ime in skoraj nihče se na njih pretirano ne naveže. One pač so. Totalno nekarizmatične živali. Tako kot torek. V torek ne izzide noben časopis. V torek ni nihče utrujen od tedna in nihče še ne čaka petka. V torek se nihče ne poroči in nihče ne reče, da mora v torek pa gledat nekej na teveju. Ne, v torek se ne dogaja ama ništa nič. V torek ponekod še tržnice ne obratujejo. Da ne govorim o raznih upravnih enotah, kjer mislijo, da ima teden samo 6 dni. Ponedeljek, sreda, četrtek, ... Če ne bi bilo Lige prvakov, bi po moje torek lahko kar ukinili. Še dobro, da je jutri sreda.

4 komentarji:

Povšo pravi ...

Kaj to blatiš, Luka?
Torek je kul, že dva tedna zapored in bilo je na torek sem prišel iz šole domov srat! (: Pa Preverjeno je ob torkih, dan, ko se vsi prebivalci Ruperč Vrha in Pangerč Grma posedejo za kavč in se čudijo Sloveniji.

5rca pravi ...

Pa House je bil po TV. In eni že v torek čakamo na petek. :D

malimili pravi ...

Izjeme, izjeme, izjeme. Čeprav se vsi po Ljubljani šetamo obuti, je en tip vedno bos. ;)
Samo to še vedno ne pomeni, da je torek kul. Nima duše, pa konec.

Anonimni pravi ...

Ej, se strinjam, torek je res..pač torek, nič definitanega. Razen kadar pride na 15-tega, takrat si ga malenkost bolj zapomnim...hahahaahah...